In een bomvolle narretempel werd 25-11-2023 Stef 1e uitgeroepen tot jeugdprins van de Droepnaze 2023 – 2024! Stef is een carnavalist in hart en nieren en is aan de hand van Opa Ron op jonge leeftijd al meegenomen naar diverse activiteiten van de Droepnaze. Hij heeft zichzelf voorgesteld in onderstaande brief:

Hoi mijn naam is Stef van ’t Land en ik ben 12 jaar

Eerst wil ik even zeggen dat ik heel blij ben dat ik prins carnaval mag zijn dit seizoen mijn kostuum en alles wat erbij hoort hebben we al gekocht en ik vind het spannend worden het duurt nog maar 1 maand.
Verder woon ik in vaesrade in een groot gezin met mijn moeder sanne bonus vader jurgen grote broer pim zus june en kleine broer bing die heel lief en stoer is tegen mij 
We zitten al een half jaar te verbouwen en ik ben heel blij dat we in vaesrade wonen we hebben heel veel honden en dat maakt het bij mij thuis heel gezellig.
Maar ik heb nog een gezin bij mijn vader op de Veluwe waar ik om het weekend naartoe ga en in de vakanties soms wat langer daar zie ik mijn vader John bonus moeder claudia en kleine zus mylou.
Ik zit op het broeklandcollege in het eerste jaar en daar gaat het goed en haal ik hoge punten.
Mijn hobby’s zijn afspreken met vrienden en maar de bioscoop toe gaan.
Maar ook voetballen doe ik heel graag ik speel in Amstenrade bij de jo14/2 en dat is een heel leuk team.
Als ik nog vrije tijd heb vind ik buitenspelen ook leuk en wat rondhangen met vrienden.
Maar weet je waar ik echt goed in ben in rubik’s cube dat vind ik nog het leukste van allemaal ik kan een oplossen in 40 seconden alle kleurtjes zitten dan per vak goed en ik probeer mijn record nog te verbeteren .

Ik ga er een heel leuk carnavalsseizoen van maken en ik heb er super veel zin in!!!

STEF De Droepnaze wensen jou een geweldig seizoen toe!