Ook Lizzy 1e werd 25-11 in een bomvolle narretempel uitgeroepen tot jeugdprins van de Droepnaze 2023 – 2024! Waar Stef ’t vasteloavendgeveul doer de aderen heeft stromen.. was Lizzy al als baby te gast bij Droepnaze! Ook zij stelt zichzelf voor:

Ik ben Lizzy.

Ik ben 11 jaar en woon samen met mijn papa en mama en zusje Evi in Vaesrade.
Mijn hobby’s zijn paardrijden en voetballen. Ik zit samen met mijn Zusje Evi in het meidenteam van voetbalvereniging Vaesrade. Ik hou heel veel van dieren, we hebben zelf een hond kippen een haan en 2 pony’s.
Ik zit in groep 8 van Basisschool St. Dionysius in Schinnen.

Papa en opa zitten in de carnavals vereniging, dus ik ben van baby af aan al mee geweest carnaval vieren.
Het is voor mij dan ook een droom die uitkomt om jeugdprinses van de Droepnaze te zijn.

Ik ga er Samen met Prins Arjan de 1e en Jeugdprins Stef de 1e een geweldige carnaval van maken. Ik hoop dat er heel veel mensen met ons mee komen vieren.

Alaaf op mien jeugdprins Stef 1e en ozze grote heerser Arjan d’n 1e!