Onze heersers 2022-2023

Grote jubileum Prins Marc (Kuijpers) II:

Marc is Getrouwd met Briggitte en samen hebben ze 3 zonen, 4 honden, 2 pony’s, 1 kippen, 1 haan en 2 ganzen. Hij is geboren op 1-1 en dus een nieuwjaarsbaby. Zoals velen is hij geboren in de vroedvrouwenschool in Heerlen, maar getogen in Arensgenhout.

Hij heeft een eigen autogarage bedrijf (APK, onderhoud, verkoop): Familiebedrijf W. Feijts Auto’s te Vaesrade. Aansluitend op zijn beroep is hij een handige, technische vakman.

Naast zijn eigenzaak, strooit hij ook zout met de vrachtauto in de winter en rijdt hij Mais in de zomer op een wiellader.

Sinds kort is hij weer begonnen met vissen (hengelsport) Hij houdt verder van Formule 1 en ze gaan er graag met de camper op uit, dichtbij huis zodat ze de dieren kunnen verzorgen. Verder drinkt hij graag een pilsje en eet hij graag een frietje.

Volgens inside information kunnen zijn Karaktereigenschappen als volgt beschreven worden: direct, creatief, doorzetter, realist en iemand die handig is met de handen. Wel kan hij ook af en toe een zeurpiet zijn.

Jubileum Jeugdprins Jordy (Franssen) I:

Jordy zit in Groep 8 op Basisschool ST Dionysius te Schinnen en is geboren op 15-8-2011, ook hij is dus 11 jaar en ook hij is dol op Carnaval.

Thuis hebben ze een aantal dieren namelijk een Konijn en een Hond. Hij is keeper bij Alfa Sport in Oirsbeek. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete kleuren: rood wit.

Hij is ook lid van Keepersschool en zijn lievelingseten is pizza. Verder is Jordy lid van Schutterij Sint Martinus te Vaesrade waar hij trommelt.

Hij heeft 1 broertje Jesse, zijn grootste vriend. Zijn vader is president van cv de Droepnaze.

Het Favoriete vakantieland van Jordy is Curaçao. Hij speelt heel graag Fifa op de PlayStation 4

Naast al deze bezigheden is hij gek op geschiedenis en met name de 2e Wereldoorlog en de Egyptenaren.

Jubileum Jeugdprinses Tess(Prudon) I:

Tess, geboren op 11-03-11, 11 jaar ou dus… een echt carnavalsnummer! Niet geheel toevallig is zij ook dol op carnaval! Al sinds ze kan lopen, gooit ze met confetti en loopt ze de polonaise.

Ze woont haar hele leven in Voasje met zwarte kat Pepper, kippen en hond, een grote Munsterlander. Haar lievelingsdier is echter een wolf.

Ze zit op Basisschool Sint Dionysius te Schinnen en ze speelt voetbal bij RKVV Vaesrade.

Tess is dol op snoepjes en sushi en haar lievelingskleuren zijn lila, zwart en wit. Ze heeft inmiddels al 7 zwemdiploma’s waaronder snorkelen en zeemeerminzwemmen! In haar vrije tijd luistert ze naar muziek terwijl ze zit te tekenen.